office@gradskasreda.com +359 876 214 401

Серия ORIGIN

Серия ORIGIN
Обхватът на тази серия се състои от поредица от пътеки и мултиигрални конструкции, направени от солиден, непреработен, жив материал: акация.
Модулният дизайн предлага прогресивни нива на трудност за деца над 2 години на всяка съществуваща детска площадка в перфектна хармония с естествената природна среда.

Катерене и пътеки за балансиране, които черпят вдъхновение от природата

Елементите в срията ORIGIN са предназначени за деца на възраст от 2 до 10 години, за да развиват своите физически и двигателни умения. Когато се комбинират заедно, те образуват пътеки предлагащи различни нива на трудност.

С мултиигралните структури всяка детската площадка се превръща в земя на приключения
Игрални къщи и балансиращите пътеки се комбинират, за да създадат структури, които обхващат всички основни функции за игра, като едновременно с това се вписват идеално в заобикалящата среда.

По качество на дървесината от бялата акация е почти без съперник у нас. Значително превъзхожда дъбовата дървесина по якост на огъване, якост на смачкване, еластичност и твърдост. Тя е извънредно трайна и устойчива на гниене, благодарение на широкото ядро, което е тилозно, пропито с антисептични вещества. С времето не губи механичните си свойства, включително и еластичността си. Акациевата дървесина е изключително ценна за минни подпори, които са от 4 до 10 пъти по-трайни от иглолистните и дъбовите. Тя има ценно свойство да сигнализира претоварването, изразяващо се в скърцане. Има красива текстура и от нея се получава много добри детайли за детски игрални съоръжения. Дървото може да се ползва до 20 г. без гниене и отговаря стандарт EN335 за трайност при експлоатация. Материалът се добива от гори с контролиран произход и имат сертификат FCS.   

 

J49101 Лодка

виж повече

J49100 Малка детска къщичка

виж повече

Паркур J4945

виж повече

J49103 Самолет

виж повече

J49107 МАГАЗИН

виж повече

Комбиниран уред за игра J4947-V

виж повече

Люлка J499

виж повече
Партньори