office@gradskasreda.com +359 876 214 401

Серия ORIGIN

Серия ORIGIN
Обхватът на тази серия се състои от поредица от пътеки и мултиигрални конструкции, направени от солиден, непреработен, жив материал: акация.
Модулният дизайн предлага прогресивни нива на трудност за деца над 2 години на всяка съществуваща детска площадка в перфектна хармония с естествената природна среда.

Катерене и пътеки за балансиране, които черпят вдъхновение от природата

Елементите в срията ORIGIN са предназначени за деца на възраст от 2 до 10 години, за да развиват своите физически и двигателни умения. Когато се комбинират заедно, те образуват пътеки предлагащи различни нива на трудност.

С мултиигралните структури всяка детската площадка се превръща в земя на приключения
Игрални къщи и балансиращите пътеки се комбинират, за да създадат структури, които обхващат всички основни функции за игра, като едновременно с това се вписват идеално в заобикалящата среда.

По качество на дървесината от бялата акация е почти без съперник у нас. Значително превъзхожда дъбовата дървесина по якост на огъване, якост на смачкване, еластичност и твърдост. Тя е извънредно трайна и устойчива на гниене, благодарение на широкото ядро, което е тилозно, пропито с антисептични вещества. С времето не губи механичните си свойства, включително и еластичността си. Акациевата дървесина е изключително ценна за минни подпори, които са от 4 до 10 пъти по-трайни от иглолистните и дъбовите. Тя има ценно свойство да сигнализира претоварването, изразяващо се в скърцане. Има красива текстура и от нея се получава много добри детайли за детски игрални съоръжения. Дървото може да се ползва до 20 г. без гниене и отговаря стандарт EN335 за трайност при експлоатация. Материалът се добива от гори с контролиран произход и имат сертификат FCS.   

 

J49101 Лодка

виж повече

J49100 Малка детска къщичка

виж повече

J49302 КОРАБ

виж повече

J49411 КУЛА

виж повече

Паркур J4945

виж повече

J49103 Самолет

виж повече

J49107 МАГАЗИН

виж повече

Комбиниран уред за игра J4947-V

виж повече

Люлка J499

виж повече
Партньори