office@gradskasreda.com +359 876 214 401

Уникални и природосъобразни уреди

Проект Уникални и природосъобразни уреди
Описание на проекта

Тематичните детски площадки са основен фокус в нашето производство. Нашите площадки за игра се характеризират като извън стандартните, което за нас означава, че трябва да бъдат ергономични и подходящи за безопасна игра. Ние създаваме индивидуални решения за всяка среда и изцяло според вашите желания, нужди и конкретен бюджет.

Ние се стараем да не произвеждаме стандартно оборудване, а следваме натуралните форми на дървото и оставяме то да реши формата и дизайна на нашите изделия. Платформи, покриви и балюстради се конструират така, че да запазят своята уникалност. В състояние сме да изпълним вашите идеи или да ви окажем помощ чрез нашия опит. За целта ще ви предоставим необвързваща оферта, която да е съобразена с вашите нужди. Ако сега не намирате това, което търсите в нашия каталог, а искате по-подробна информация или искате да изпълните специален проект, не се колебайте да се свържете с нас. Ние обичаме новите предизвикателства!

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ИЗПОЛЗВАНИЯТ ОСНОВЕН МАТЕРИАЛ – АКАЦИЕВО ДЪРВО (РОБИНЯ):

Акацията има отлични технически характеристики, висока естествена трайност и често декоративен и красив вид. Дървото е тежко и търдо и здравината му превъзхожда многократно тази на дъба или други широколистни видове. Може да се каже че е съпоставима с качествта на МАХАГОНА И ТИКА. Трудно се  манипулира, здраво, тежко и много еластична дървесина е. Поради разклонените нишки и усукванията при растежа си Акация-Робиня се изкривява и цепи. Въпреки това, качествено предварително изсушаване на открито и изолация на двата края позволява много добри резултати при техническото сушене.  Акация-Робиня притежава отлична здравина. Всички връзки с болтове, други крепежи, лепила и др. се захващат много добре и са много стабилни. Сърцевината има натурална защита срещу гъбички и инсекти. Робиня е единствения вид дърво, което е от клас 1-2 според европейския DIN EN 350-2 стандарт, което му дава 10 години гаранция против гниене дори и директно потопено в земята.

Партньори