office@gradskasreda.com +359 876 214 401

СКЕЙТ, БМХ и Ролер оборудване

От 2019 фирма Нова Градска среда има удоволстивето да  предложи на българският пазар PUMPRAMPS за велоспорт и забавления на полската фирма Техрампс.

Pumptrack принадлежи към групата Techramps, която вече 13 години оборудва градовете в Европа с най-добрите спортни съоръжения. Компанията произвежда професионални рампи, скейт паркове, колоездачни пътеки, улични тренировъчни паркове и wakeparks от 2003 година. За дизайна и функционалността отговаря квалифициран дизайнерски екип. Към момента фирмата е произвела и инсталирала повече от 400 модерни, атрактивини и забавни съоръжения. 

ВЕЛО, БМХ и Скейт писти предлагани от нас са подходящи за публична употреба в паркове, градски зони, молове, плажове и планиски зони. Те предлагат на децата и младежите незбравими забавления и активен спорт близо до дома. Могат да бъдат фиксирани към подходяща повърхност, но и подвижни и преместваеми с възможност дори за организиране на състезания.  

Различните модули позволяват да се изграждат бързо, качествено и лесно многообразни  комбинации с различна трудност и ефективност. Пистите могат да бъдат съобразени за коя възрастова група са педназначени и дали ще се използват от малки деца, младежи, професионални спортисти и други.

За повече информация относно цени, чертежи, технически спецификации моля свържете се нас

 

 

Партньори