office@gradskasreda.com +359 876 214 401

Нова Автоматизирана Обществена тоалетна

Градска Среда достави през месец Септември 2018 г. първата Автоматизирана вакуумна тоалетна система за обеществено ползване която е АВТОНОМНА и МОБИЛНА. Разположена е в центъра на София, на паркинга между метростанция и Национален стадион Васил Левски.

Адаптирана е към условията на експлоатация на места, където НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се свърже към канализационната система и водоснабдяване. Подходяща е за ПОСТОЯННО разполагане , така и за сезонно ползване в паркове, градини, плажове, около водни зони, за масови мероприятия и събития. Полезно е и това че не изисква строителни разрешения и специални условия за монтаж.

В общия случай, вакуумната тоалетна система може да се монтира вместо традиционните обществени тоалетни на мястото на класическите или автоматични обществени тоалетни.
 

Мъжките и женските потребителски пространства са независими от вода и градската канализационна мрежова връзка, което позволява лесно и бързо преместване, ако е необходимо. Антивандалската външна и вътрешна концепция са основните атрибути на тези обществени тоалетни, а това обезпечава дългата употреба с ниски разходи за поддръжка.

Вътрешното роботизирано оборудване се произвежда от реномирана европейска компания и включва чешма, сензорорно контролирана система за сапун и сушилня за ръцете. Интегрираната тоалетна чиния е от неръждаема стомана с автоматична вакуумна система за промиване, като устройството използва само 0,7 литра вода вместо стандартните 9 литра. Фирмата е разработила и своя собствена система за отопление и вентилация на кабини според климатичните условия на град Москва, където средната температура през зимните месеци е около -10 ° С

Технология за отстраняване и съхранение на отпадните води и други се състои от вакуумна система, който консумира 8 пъти по-малко вода в сравнение със стандартна система за гравитационното отичане. Вакумната помпа като допълнително оборудвана в системата, обработва всички твърди тела в малки парчета, които могат да бъдат изхвърлени в крайна сметка в тръбопровода. Течността за отпадъци се съхранява в полипропиленов резервоар с 1200 литра обем. В допълнение има оборудване с измервателни датчици и вентилационната система, които предотвратяват неприятните миризми в техническата област.

В зависимост от честотата на използване се налага почистване със специализирана техника (камион с резервоар за мръсни отпадъци, помпа и резервоар за чиста вода за зареждане) на определени интервали.

Мръсната вода и канализационните резервоари могат да бъдат достигнати чрез независим достъп през отделна врата, без да се влиза вътре в работното пространство. Това дава възможност за разделянето на санитарното обслужване на гражданите от операциите по поддръжката.
 

Интегрираната вакуумна система за промиване тоалетни чинии използва само 0.7 L вместо стандартните 9 литра вода .

 

РАЗМЕРИ НА КЛЕТКАТА:

Външни: ДЪЛЖИНА 4000 мм. ШИРОЧИНА 2438 мм и ВИСОЧИНА 2600 мм.

Вътрешна полезна височина: 2300 мм


 

Партньори