office@gradskasreda.com +359 876 214 401

Качество

Качеството и здравината на продукцията, която PROLUDIC чрез Нова Градска Среда ЕООД предлага на Българския пазар се формира по следния начин:

1. За страничните панели се ползват водоустойчив шперплат - бреза, с предварително положен грунд фолио и тройно защитени кантове. Благодарение на напълно роботизирания процес, боядисванете става прецизно и качествено! Друг материал, който се ползва за страничните панели, игрални панели и платформи е HPL - силно пресован ламинат; композитен материал, който на практика е неразрушим. Не се дере, не попива мръсотия, не се влияе от атмосферните условия - дъжд, сняг, UV лъчение и др.

2. За точно рязане и разкрой се ползва робот с прецизна точност и висока призводителност.

 

 

 

 

3. Огъването на тръби става чрез CNC машина BLM Elect. Прецизността и възможностите на пракатика са неограничени. Огъването става едновременно в 13 равнини и 13 оси. Точността е до 1 мм.

 

 

 

 

4. Опорните стълбове, които ползваме за направата на конструкцията са от тройно слепена дървесина от скандинавски бор преминал през автоклав обработка - клас 4, което гарантира 5 и повече години издръжливост на материала. Поръчва се във Финландия и се поддържа на склад.

 

 

 

 

 

 

5. За бърза и навременна доставка PROLUDIC поддържа над 80% от продукцията си на склад.

 

 

 

 

 

 

PROLUDIC  Франция, като един от най-големите производители на детски игрални съоръжения в Европа дава следните гаранции:

2, 5, 10 и 25 години

Proludic се ангажира с качеството и трайността на продуктите си.
В допълнение към използваните внимателно подбрани материали и прилагане на най-високите производствени стандарти, Proludic предоставя обширни гаранции.

I. Стандартна гаранция

2 години за всеки дефект или производствени дефекти на съставни части.

II. Разширени гаранции

5 години за всяка структурна повреда на спортно или игрално съоръжение, поради производствен или дефект в материала на:
- Пружини
- Формовани или ротационно ляти пластмасови части (с изключение на движещи се или механични части)
- Метални сгъвки или въжени връзки

10 години за всяка структурна повреда на спортно или игрално съоръжение, поради производствен или дефект в материала на:
- Метални компоненти (с изключение на пружини, движещи се или механични части и сглобки)
- Пластмасови части с висока плътност (с изключение на движещи се механични части)
- Шперплатови панели с функция против приплъзване
- Колони (от дърво)

25 години за всяка структурна повреда на спортно или игрално съоръжение, поради производствен или дефект в материала на:
- Панели (Лакиран шперплат / високоплътностни панели / полиетилен)
- Колони (боядисана поцинкована стомана, поцинкована стомана, неръждаема стомана)
- Тръби от неръждаема стомана

Proludic управлява и контролира всеки един етап от веригата на производство и доставка. Производството е изградено специализирани технически познания и висока производителност на производствените мощности. Тази автономия и опит са ключови фактори за осигуряване на ефективност и качество в международен мащаб.

Игралното и спортно оборудване е инсталирано по целия свят (повече от 50 държави). Това поставя изискването уредите да се справят с всички възможни условия за употреба и климат. Изборът, които прави PROLUDIC  по отношение на материалите, производствените процеси и покрития са от съществено значение за гарантиране на надеждността на  продуктите различните ситуации.

Всички материали са строго тествани от гледна точка на техните свойства, както например  тяхната издръжливост на износване,  устойчивост  на ултравиолетови лъчи и други важни параметри.

Многобройни процедури за изпитване на всеки етап от цикъла на производство гарантира качеството на продуктите и дават възможност дори да се надминат очакванията на многобройните клиенти по света.

Възможността за контрол на собственото производство е основен актив в обслужването на клиентите на PROLUDIC – Франция база на която фирмата е изградила своята репутация за надеждност и ефективност.

Служителите на Proludic и ръководството на компанията се стремят непрекъснато да подобряват своето представяне. Още през 2001 г. са въведени ISO 9001 и този сертификат се подновява всяка година. Тази въведена система за контрол е  доказателство за ефективността на структурата на фирмата.

 

Политиката в областта на околната е гарантирана в съответствие със стандарта ISO 14001.

 

 

Партньори